GÖLLES RAJČATOVÝ OCET

GÖLLES RAJČATOVÝ OCET

Rajče je v mnoha evropských kulturách známo jako „zlaté jablko“ nebo „rajské jablko“. Název je nicméně druhotný. Mnohem důležitější je ovocná chuť a intenzivní aroma, které ocet GÖLLES  získává z lokálně pěstovaných rajčat. Spolu se svým středomořským partnerem − olivovým olejem − dodávají rajčata štiplavě lahodnou chuť jihu hrncům po celém světě.

Vynikající je ve středomořské kuchyni, s mozzarellou, rukolou, rajčatovým salátem, rajskou omáčkou, rajskou polévkou

Dobře se kombinuje s bodlákovým olejem, olejem z dýňových semínek, olivovým olejem.

Cena: 263Kč (bez DPH: 217Kč)

Koupit

 

RECEPTY S GÖLLES RAJČATOVÝM OCTEM:

POLÉVKA Z PEČENÝCH RAJČAT

 

Share Our Work