RED FRESH SKINOS COCKTAIL

Já když už nevím, co v létě s rybízem, začnu z něj vyrábět šťávu. Tedy spíš rybízový fresh. Rybíz propasíruji přes sítko a vzniklou šťávu naředím dle chuti vodou. Ani do ní nepřidávám cukr a neslazená chutná i dětem.
My dospělí si z ní někdy připravujeme koktejl, do kterého dávám můj oblíbený řecký likér Skinos, který jsem objevila vloni na ostrově Chios a Fever Tree Mediterranean Tonic Water, oboje dostupné ve @warehouse1cz. Je to fantastické osvěžení a s malou dávkou likéru jen velmi lehké opojení.

INGREDIENCE:

4-5 LŽIC ČERSTVĚ PROLISOVANÉ RYBÍZOVÉ ŠŤÁVY
0,02 L LIKÉRU SKINOS
0,2 L FEVER TREE MEDITERRANEAN TONIC WATER
LED

POSTUP:

Do sklenice dejte led. Přilejte rybízovou šťávu, likér Skinos a dolijte tonicem. Promíchejte a s úsměvem podávejte.