Máte rádi topinky? My na všechny možné způsoby. Nejraději začínáme na slano a pak pokračujeme na sladko. Děláme je trochu zdravějším způsobem, než se dělaly za mého dětství, ale zbožňuji je úplně stejně. Určitě si říkáte, že topinky umí každý a já vám dávám za pravdu. A tak se spíše u mě na blogu inspirujte nápady, jak je dochutit. Tahle topinka je s lučinou, povidly a mákem. Možná vám to připadá jako zvláštní kombinace, ale nebojte a vyzkoušejte. Je to výborné 🙂
INGREDIENCE:
CHLEBA ALESPOŇ DVA DNY STARÝ
MÁSLO
LUČINA
POVIDLA
MÁK DLE CHUTI
POSTUP:
Nakrájejte chleba na plátky, umístěte do toustovače a opečte tak jak je máte rádi. Okamžitě po vytažení je pomažte máslem, které se do nich krásně vpije. Pak na topinku namažte lučinu, následně povidla a posypte mákem.